Tuesday, April 5, 2011

Anak sudah tipu. Papa memang kaki penipu. Mamanya pun begitu?

Semalam ketika ditanya dalam sidang akhbar yang ditayang dalam TV, seorang wartawan bertanya kepada Wan Azizah di mana jam Omega Anwar.

Kata Wan Azizah "We have the watch". Lihat video bawah. Lihat muka Wan Azizah, sangat defensif, seolah-olah ada yang hendak disorokkan.Saya tak peduli di mana jam Omega.

Tapi apa yang penting ialah seseorang telah menipu.

Menurut Eskay iaitu tukang urut dan kawan baik Anwar dan pelindung rahsia-rahsia SUPER peribadi Anwar, jam Omega itu adalah sebab beliau masuk semula ke bilik Hotel tempat seks dan telah diserah pada polis.

Bermakna ia dalam simpanan polis.

Tapi ikut Wan Azizah, jam itu ada dalam simpanannya.

Siapa menipu?

Harus diingat dalam kes Saiful sebelum ini, iaitu ketika kes liwat bontot Saiful mula pecah berita, dalam satu sidang akhbar yang serupa, ketika diasak wartawan, anak Wan Azizah, si Nurul, juga menipu.

Penipuan ini didedah di mahkamah, kerana walaupun menurut Nurul izzah Papanya berada bersama Izzah dan Mama nya di waktu kejadian liwat berlaku, kamera litar yang ditunjuk sebagai bahan bukti dlm mahkamah menunjukkan Anwar ada di Kondo Desa Damansara, jauh dari Izzah dan Mama.

Kisah ini ada diceritakan di sini dalam Blog Berita Lembah Pantai.

Atau tengok sendiri video di bawah.Anak sudah tipu. Papa memang kaki penipu. Mamanya pun begitu?

2 comments:

  1. mana ada tipu. betul apa. nuar ada bersama dgn nurul ijah dan wan jijah masa tu tu kat kondo desa damansara. hehehehe

    ReplyDelete
  2. jgn hidup seperti MUKA TAMPAL KULIT BABI

    ReplyDelete