Sunday, February 27, 2011

Nurul sesak nafas di Lembah Pantai

Sambil mencari-cari cerita terbaru berkenaan perletakan jawatan 250 orang dari PKR di Lembah Pantai di blog Berita Lembah Pantai, terpandang update terbaru dari blog orang PKR Lembah Pantai, Semangat 98 yang sebelum ini menimbulkan kepincangan pemilihan Cabang PKR Lembah Pantai.


Sedih benar bunyinya, nak gelak pun ada. kata dia,

"YB Nurul dalam twitter beliau mengatakan mereka dibeli. Sikit-sikit dibeli, sikit-sikit dibeli. Habis bagaimana jasa mereka yang segunung pada YB? Sama macam sampah. Tak ada nilai?? YB, jangan tak tahu ramai orang lama Keadilan yang menangis, sayu bercampur marah, tapi rata-ratanya sedih kecewa melihat tindak-tanduk YB. YB diterjunkan ke sini, dan mereka berjuang bermatian, tapi sikap YB terlalu bongkak, buta. terlalu mendengar cakap-cakap orang-orang luar dan budak-budak hingusan tentang bagaimana untuk menang, bukan bagaimana untuk servis rakyat di sini? kami di lembah pantai ini apa nilainya YB?"

Hehehe. Budak ni memang pandai tulis sedih-sedih. Habis asyik sedih je memanjang bila kamu pulak nak belah Yop? Tak gheti-gheti lagi ke? Ate bila jubo mike kena sula dgn kaki jubo tu baghu le mike nak sedor? Ate memang bodoh benor kamu ni yeop!

heheh. baca cerita seterusnya di sini ..Kehilangan Parthiban pengajaran bagi YB Nurul dari Semangat 98.

Memang terhibur!

1 comment:

  1. Bapak borek anak rintik ibu bintat keluarga nam jahanam

    ReplyDelete